Thieboudienne de pescado (Senegal)

Thieboudienne de pescado (Senegal)

3.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 ración

Ingrediënten

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 8 filetes de dorada
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 2 dientes de ajo
  • ½ chile fresco (guindilla) (optioneel) sin semillas, en rodajas muy finas
  • 30 g de aceite
  • 100 g de tomate concentrado
  • 500 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 300 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
  • 150 g de nabo en dados de 1.5 cm
  • 300 g de repollo en juliana fina
  • 180 g de pimiento rojo en tiras
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 300 g de batata en dados de 1.5 cm
  • 300 g de arroz cocido para acompañar
  • 1 cucharadita de azúcar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 807.1 mg
Eiwitten 285.3 g
Calorieën 2556 kJ / 611 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 10.6 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 91.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...