Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 20 g de sucre vanillé
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, à température ambiante
- 60 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune non traité, finement râpé
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, haché finement
La génoise
- 6 œufs, à température ambiante
- 160 g de sucre en poudre
- 160 g de farine de blé, tamisée
- 1 pincée de sel
- 250 g de liqueur rouge Alkermes (voir "Variante(s)")
- 100 g d'eau
- 100 g de cerises amarena, au sirop, égouttées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1782 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escargots aux figues confites
7 godz. 50 min
Gâteau aux amandes
1 Std.
Semifreddo myrtilles et meringues
6 Std. 30 Min
Linzer à la confiture de framboise
1h 45min
Bretzels
1 Std. 15 Min
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30 Min
Crêpes à la viande hachée
1h 10 min
Poptail Cuba libre
3h 15min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15min
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1h 10 min