Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 800 g de ricotta
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 40 g de sucre glace
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 20 g de marsala liquoreux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'huile de friture
- 40 g d'écorce d'orange confite, émincée finement
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 990.3 kJ / 236.2 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempuras de courgette et d'aubergine
45 min
Arancinis
3h
Aubergines à la bonifacienne
2h
Bao au porc char siu et carottes au vinaigre
4 Std.
Biscuits au caramel au sel de mer (métrique)
24 godz. 50 min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2 godz. 15 min
Navettes
2h
Struffoli (Italie)
1 Std. 15 Min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Polpettes siciliennes
1h