Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 800 g de ricotta
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 40 g de sucre glace
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 20 g de marsala liquoreux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'huile de friture
- 40 g d'écorce d'orange confite, émincée finement
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 990.3 kJ / 236.2 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf au tamarin et riz gluant
8 Std. 10 Min
Bao burger au porc et aux légumes
3 Std.
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Bao au porc char siu et carottes au vinaigre
4h
Cassata (gâteau sicilien)
5h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Pie au bœuf et à la bière
1 godz. 40 min
Bao bun au porc braisé
1u. 20min
Saint-honoré au citron
2 Std. 25 Min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Polpettes siciliennes
1 Std.