Compatibele versies
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
-
20
g d'ail fumé (voir "Conseil(s)")
of d'ail - 1 - 2 pommes de terre de grosse taille
- 200 g de vin blanc
- 700 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 brin d'estragon frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208.5 kJ / 289.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 Std. 30 Min
Eclairs caramel beurre salé
24 Std.
Accras de julienne
45 Min
Saumon en croûte au cresson
2h 5 min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce choron
20 Min
Choux amarena
1 Std. 25 Min
Burger de poisson
2h 10min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2 Std. 20 Min
Brioche perdue, clémentines au miel
1 Std. 10 Min