Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 665.5 mg
Alternatieve recepten
Bretzel aux 3 fromages
1h 5min
Cruffins américains
3 godz. 50 min
Guirlach nougat
1 Std. 30 Min
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3h 20min
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17 godz. 15 min
Couronne des rois espagnole
3h
Eclairs de printemps à la verveine
24h
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min
Primo sale (fromage italien)
14 Std.
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioches italiennes
3h 15min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min