Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 665.5 mg
Alternatieve recepten
Pain à l'ail et au thym
2 Std. 20 Min
Pain lagana grec
3u. 15min
Pita au blé complet
1h 35 min
Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre
3u. 15min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Pain torsadé au kamut
4 godz. 10 min
Pizza aux palourdes
1h 45min
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3h 20min
Petits pains aux noix
4h 30min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Tempura de calamars
40min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1h 45min