Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 665.5 mg
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15ωρ. 25 λεπτ.
Pain de campagne
3h 45min
Pain maison au maïs
2h 30 min
Moutarde d'estragon
Geen beoordelingen
Croissants au beurre
16u. 15min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4h 10min
Flatbread de pommes de terre
12h
Sfincione (pizza sicilienne)
3h 20 min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min
Pastéis de nata à la cannelle
2h
Mon pain de campagne maison
4h 40 min