Fond brun de viande

Fond brun de viande

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
500 g

Ingrediënten

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 190.8 mg
Eiwitten 3.6 g
Calorieën 175.2 kJ / 42 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...