Fond brun de viande
TM6 TM5 TM31

Fond brun de viande

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes, coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Voeding
per 1 La recette complète
Calorieën
876 kJ / 210 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
2 g
Natrium
954 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten