Struffoli (Italie)

Struffoli (Italie)

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 15min
20 pièces

Ingrediënten

Le struffoli
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 5 g de beurre doux
  • 90 g de sucre en poudre
  • 50 g de liqueur italienne, type Strega ou Galliano
  • 4 œufs moyens (53-63 g)
  • 1 pincée de cannelle en poudre
  • 1 pincée de bicarbonate de sodium
  • 1 pincée de sel marin
  • le zeste d'½ citron jaune non traité finement râpé
  • le zeste d'une orange non traitée finement râpé
  • 1000 g huile d'arachide
Le glaçage
  • 300 g de miel
  • 25 g d'eau
  • 50 g de sucre en poudre
  • le zeste d'une orange non traitée, râpé
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé
  • 100 g d'écorces d'orange confite

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 4.4 g
Calorieën 1318 kJ / 315 kcal
Vetten 14.1 g
Koolhydraten 43.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...