Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine blanche
- 5 g de sucre en poudre
- 250 g d'eau
- 250 g de farine de blé complet
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 10 g de sel
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
La garniture
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de pain dur, coupé en morceaux
- 150 g d'échalotes, coupées en deux
- 700 g de tomates pelées
- 1 pincée de sucre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 250 g de mozzarella, coupée en dés
- 8 filets d'anchois au sel dessalés (optioneel)
- 10 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2843.1 kJ / 679.5 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 81.1 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1357.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche suisse béchamel-saumon
2 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Boreks au fromage
35min
Struffoli (Italie)
1 Std. 15 Min
Tarte briochée aux abricots
3h 10min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1 Std. 25 Min
Croquettes de thon panées à l'amarante
1 Std. 30 Min
Pizza aux palourdes
1 Std. 45 Min
Tyropita (tourte grecque au fromage de brebis)
55min
La pichade de Menton
4h
Soupe à l’épeautre à la paysanne
Geen beoordelingen
Pains à hamburger à la stout
3 Std.