Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 80 g de saindoux
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 500 g de farine de blé
- 1 ½ c. à café de sel
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à soupe de gros sel
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au chocolat
12h
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Focaccia aux olives
3h
Mini focaccias à l'origan
3h 40 min
Olivettes
1hod. 45min
Baguette roulée aux graines
2h 35 min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 godz.
Focaccia à la crème de fromages
2sa 10 dk
Fougasse au romarin
3h 25 min
Focaccia au thym
3h
Ficelle apéro oignon-olive
3h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.