Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 80 g de saindoux
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 500 g de farine de blé
- 1 ½ c. à café de sel
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à soupe de gros sel
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alouettes provençales
1h 30min
Pain ciabatta
3h 45min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Pain libanais épicé
3h 30min
Pains à la pomme de terre
12 godz. 45 min
Pains de seigle plat
1h 30min
Galette bressane
13h
Bretzels sucrés
4h
Ficelle apéro oignon-olive
3h