Apparaten en accessoires
Schiacciatina
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
12 morceaux
Ingrediënten
-
50 g de lait
-
80 g de saindoux
-
2 c. à café de levure boulangère sèche20 g de levure boulangère fraîche
-
200 g d'eau
-
500 g de farine de blé
-
1 ½ c. à café de sel
-
huile de tournesol pour huiler
-
1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
-
1 c. à soupe de gros sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
10 g
Calorieën
2155 kJ /
515 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza et focaccia
50 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Roulé brioché aux fruits confits
3u. 10min
Fougasse
2u.
Pains au zaatar
1u. 55min
Petits pains suédois
16u.
Pain de mie moelleux
3u. 25min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9u.
Smacafam
55min
Pain ciabatta
3u. 45min
Jalousie aux pommes
1u. 25min
Kardemummabullar
5u.
Pains de seigle plat
1u. 30min
Pains turcs
2u. 15min