Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre, pour le moule
- 50 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
- 25 g de biscuits amaretti
- 3 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 130 g de sucre en poudre
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 240 g de farine blanche type 45, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de sucre vanillé maison
- 60 g d'huile d'arachide
- 50 g de pastis, ou liqueur à l'anis type Sassolino, Sambuca, etc.
- Voeding
- per 12 parts
- Calorieën
- 15058 kJ / 3565 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 432 g
- Vetten
- 172 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Pain de Gênes
1hod.
Gâteau de Santiago
35 min
Quatre-quarts aux poires
55 Min
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Galette magique des Rois
3h 15min
Gâteau au miel Kasutera (Castella)
1 Std. 45 Min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Tarte à la fleur d'oranger
2hod.
Conchas
2hod.
Pithiviers
2hod.
Gâteau revigorant
1hod.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min