Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de miel
- 250 g de lait
- 320 g de farine à pain, type Manitoba
- 180 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 pommes et un récipient d'eau
- 1 jus de citron jaune
- 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le gâteau de Peau d'Ane
1 Std. 15 Min
Fouace
3h 15min
Brioches à la confiture de prunes
2h 20min
Pain au lait
2h 20min
Pain nordique
1 Std.
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2 Std. 35 Min
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Focaccia sucrée à la noisette
2h 20min
La tarte au sirop d'érable
55 Min
Minipanettoni
2 Std. 30 Min
Le pain bannique
30 Min
Le pain bénit
2 Std. 30 Min