Préparation pour pain brioché canneberge-choco

Préparation pour pain brioché canneberge-choco

3.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
25 tranches

Ingrediënten

  • 400 g de farine de blé
  • 70 g de sucre en poudre
  • 100 g amande décortiquée
  • 50 g noisette
  • 200 g de blé en grains
  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 20 g de cacao en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 80 g de canneberges déshydratées
  • 60 g de flocons d'avoine

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 5 g
Calorieën 730 kJ / 174 kcal
Vetten 5 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...