Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2887 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Pain hérisson au pesto de tomates
16h
Mmmh un doonut !!!
2h 45min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Pains aux quatre fromages
45min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3 Std. 30 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2h 15min
Mont d'Or et brioche
2h 45min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min