Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit moelleux
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le plat
- 3 gros œufs (63-73 g)
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 250 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel marin
La garniture
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre blond
- 50 g de lait
- 100 g de noix de coco déshydratée et râpée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1464 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min
Gâteau Émilie
45 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Cake à la noix de coco
55 Min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1 Std. 10 Min
Focaccia sucrée à la noisette
2h 20min
Gâteau au miel Kasutera (Castella)
1h 45 min
Gâteau fondant aux noix
40min
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min
Gâteau noix de pécan-sirop d’érable
1 Std.
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.