Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café bombée de sel
- 2 - 4 sachets d'encre de seiche (optioneel)
- 20 g d'huile d'arachide
La garniture
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 9 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
-
150
g de tomates fraîches, concassées
of 150 g de tomates concassées en conserve - 3 - 4 feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de palourdes fraîches, préalablement nettoyées
- farine de blé, pour fariner
-
3
calamars frais, détaillés en anneaux
of 3 seiches les blancs seulement, détaillés en anneaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3192 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pizza aux légumes
2h 5min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza aux fruits de mer
2h 15min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza aux sardines
3 Std.
Pizza au thon
1 Std. 40 Min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 Min
Pizza quatre saisons
1 Std. 35 Min
Paëlla aux fruits de mer
1 Std. 5 Min