Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
-
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture et la finition
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
-
200
g de gorgonzola, coupé en morceaux
of 200 g de fromage taleggio, coupé en morceaux -
1 - 2
c. à soupe d'anchoïade
of 2 - 4 filets d'anchois à l'huile - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de pommes de terre
45min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Pains au beurre d'herbes
1u.
Fougasse
2h
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
1h 40min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia au thym
3h
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia croquante
3h