Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 1 - 2 piments jalapeño frais, égrainés, sans tige et sans membranes
- 500 g de lait
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de crème liquide, 35% m.g., très froide
- 150 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2061 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 31.44 g
- Vetten
- 37.53 g
- Vezels
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la réglisse
3h 45min
Glace Anko
10 godz. 15 min
Glace caramel au beurre salé
12 godz.
Crémeux glacé aux pêches
3h 45min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Glace au coco
4h
Sorbet citron vert
12 godz.
Sorbet minute fraise-banane
4 Std. 15 Min
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet mangue-Passion
12 godz.