Compatibele versies
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée levée
- 220 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre doux ramolli, en morceaux
- 1 pincée de sel
La garniture et la finition
- 100 g de beurre doux, froid et coupé en très fines lamelles
- l'eau
- 120 g de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 100 g de pâte d'amande
- 80 g de graines de potiron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1103 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min
Petits pains aux raisins
24h
Roulés briochés au chocolat
2ωρ. 40 λεπτ.
Biscuits du randonneur
5h
Kringle (Estonie)
2ωρ. 40 λεπτ.
Paximadi (pain biscotte crétois)
9 Std.
Cornbreads
40min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4 Std.
Brioche espagnole
2h 45min
Kardemummabullar
5h
Briochettes feuilletées
2h 45min
Brioche parisienne
24h