Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à brioche
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
La confiture de rhubarbes
- 300 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- 180 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 30 g d'eau
- 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 jaune d'œuf battu
- 50 g de sucre en grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2306.6 kJ / 548.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 85.9 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 209 mg
Alternatieve recepten
Roulés briochés au chocolat
2 Std. 40 Min
Kouglof alsacien
4h 20min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Brioche espagnole
2h 45min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Streusel
2h
Le pain bénit
2h 30min
Kougelhopf
2h 55min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min