Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 200 g de farine à pain, type Manitoba
- 100 g de farine de Kamut®
- 100 g de farine de blé complet
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 350 g de poivrons variés, rouges et jaunes, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler et pour la finition
- 1 c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 200 g de fromage italien, type caciotta
-
100
g de saucisse de porc fumée, coupée en tranches
of 100 g de saucisse - 1 brin de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3893 kJ / 952 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Pizza à la marinara
1h 35min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza à la pomme de terre et aux légumes
2 godz.
Pizza au thon
1h 40min
Pizza Diavola
1h 40min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Pizza à la courgette
1h 45min
Pizza XXL
3h