Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 200 g de farine à pain, type Manitoba
- 100 g de farine de Kamut®
- 100 g de farine de blé complet
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 350 g de poivrons variés, rouges et jaunes, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler et pour la finition
- 1 c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 200 g de fromage italien, type caciotta
-
100
g de saucisse de porc fumée, coupée en tranches
of 100 g de saucisse - 1 brin de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3893 kJ / 952 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romaine
1h 40min
Pizza poulet au curry
1h 15 min
Pizza au saumon
1h 15 min
Pizza quatre saisons
1h 35 min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza Diavola
1h 40min
Pizza au jambon sans gluten
1h 45min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza à la marinara
1h 35 min
Pizza à la courgette
1h 45min
Pizza aux poivrons
1j 55 menit
Pizza XXL
3h