Compatibele versies
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 250 g de boulgour
- 600 g de patates douces, coupées en gros cubes
- 1 c. à café bombée de paprika
- 1 filet d'huile d'olive
- 300 g de chou-fleur, en morceaux
- 2 yaourts nature (250 g)
- 2 c. à soupe bombées de tahini (purée de sésame)
- du sel
- du poivre moulu
- 2 portions de pousses d'épinards (2 grosses poignées)
- ½ grenade, égrainée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Poke bowl
30 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 godz. 15 min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min
Bowl de légumes tout vert
50min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Biryani aux légumes et aux fruits secs
35min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min