Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 200 g d'avocats, coupés en morceaux
- 1 c. à café d'épices à chili
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 250 g d'asperges vertes
- 3 capsules de graines de cardamome
- 300 g de haricots verts frais, éboutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 yaourts nature
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- sel
- poivre moulu
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 75 g de mâche, lavée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Légumes au quinoa
50min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50min
Poke bowl
30 min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 Std. 15 Min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45 min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1h
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 godz. 45 min