Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 échalotes (70 g env.)
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g d'orge perlé moyen, lavé et égoutté
- 100 g de vin blanc sec, vegan
- 750 g d'eau, très chaude
-
1
cube de bouillon de légumes, vegan
of 1 c. à café bombée de fond de légumes, vegan (voir "Conseil(s)") - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¾ c. à café de thym déshydraté
- 40 g de pignons de pin
- 400 g de courgettes, taillées en rondelles (5 mm)
- 5 tomates séchées à l'huile, égouttées (50 g env.) et taillées en lamelles (5 mm)
- 60 g de purée d'amande blanche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Quinoasotto
35 Min
Risotto de quinoa à la provençale
30 Min
Curry rouge de courge, pois chiches et épinards
12 Std.
Curry de légumes au lait de coco
50 Min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min
Risotto d'orge perlé à la feta
1 Std. 5 Min
Chili sans viande
1h
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 Min