Herfstige rijst met curry
TM5 TM6

Herfstige rijst met curry

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g hazelnoten
  • 400 g butternut pompoen, geschild, in blokjes (3 cm)
  • 300 g rijst
  • 200 g prei, in ringen (1 cm)
  • 250 g kokosmelk
  • 500 g water
  • 3 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1 el currypoeder, mild
  • 250 g druiven, ontpit, gehalveerd

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2432 kJ / 578 kcal
Eiwitten
11.1 g
Koolhydraten
84 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen