Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g noz
- 15 g salsa
- 20 g azeite
-
500
g cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm aprox.)
of 500 g cebola roxa (ver dica) - 30 g vinagre balsâmico
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g acelga cortada em juliana
- ½ c. chá de piripíri
- 1200 g água
- 350 g esparguete integral
- 70 g queijo Brie cortado em cubos pequenos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral com espinafres
1h 10min
Massa integral com legumes salteados
35min
Salada de quinoa e favas
20 min
Salada desconstruída
35min
Penne com alcachofra e tomate
1 godz. 5 min
Crepes com espinafres e ovo
1 godz. 5 min
Massa com espinafres e bechamel de amêndoas
8h 30 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
1h
Barras de aveia
55min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30min
Refogar 350 g de chalota
25 min