Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi morbidi
40 min
Monte bianco
1h
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Aroma di capperi
4h 10min
Frittelle di patate
45 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Zuppa gitana
1h
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Antica minestra ai broccoletti
45 min