Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 2 spicchi di aglio
- 170 g di cipolla rossa, in quarti
- 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di burro, a pezzi
- 220 g di funghi champignon cremino, a fette
- 220 g di funghi champignon, a fette
- 140 g di funghi shiitake freschi, a fette
- 450 g di petto di pollo, a bocconcini
- 700 g di brodo di pollo
-
140
g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
of 140 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati - 85 g di panna da cucina, fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso pilaf con vitello
1h 50 min.
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Zuppa harira marocchina
40min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Spezzatino di manzo danese
30min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Pollo Yassa
1h
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3u. 15min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10 min.
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Pollo con funghi al vino rosso
55min