Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 2 spicchi di aglio
- 170 g di cipolla rossa, in quarti
- 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di burro, a pezzi
- 220 g di funghi champignon cremino, a fette
- 220 g di funghi champignon, a fette
- 140 g di funghi shiitake freschi, a fette
- 450 g di petto di pollo, a bocconcini
- 700 g di brodo di pollo
-
140
g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
of 140 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati - 85 g di panna da cucina, fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e funghi
20 Min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min
Zuppa di funghi e paprika
30 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 Std.
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Favata sarda
1 Std.
Riso con pollo alle 7 spezie
40 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min