Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a metà
-
30
g di burro
of 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodori a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano secco
of 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche - 500 g di acqua
-
1
dado per brodo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne o vegetale fatto in casa - 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 790 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Purè di verdure
40 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Crema di pomodoro
25 min
Crema di asparagi
50min
Crema di lattuga e menta
35min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Crema di carote all'arancia
30 Min
Vellutata di mais
20 Min