Braised Duck With Sour Plum Sauce
TM6

Braised Duck With Sour Plum Sauce

3.9 ( 9 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 800 g duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
  • 50 g ginger juice
  • 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 30 g oyster sauce
  • 50 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 250 g sour plum sauce homemade or store-bought
  • 50 g dark brown sugar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
312 kcal / 1305 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
885 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten