Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 885 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Mustard Green Rice
35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice Wine Chicken
30min