Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 885 mg
Alternatieve recepten
Hakka Yam Abacus
20 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Spring onion pork ribs
1h
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Rice Wine Chicken
30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min