Braised Duck With Sour Plum Sauce

Braised Duck With Sour Plum Sauce

4.1 11 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 35min
8 portions

Ingrediënten

  • duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
    800 g
  • ginger juice
    50 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    30 g
  • oyster sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    50 g
  • light soy sauce
    30 g
  • sour plum sauce homemade or store-bought
    250 g
  • dark brown sugar
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 885 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 1305 kJ / 312 kcal
Vetten 16 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...