Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 885 mg
Alternatieve recepten
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Salted Chicken
5h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min