Curry de légumes à la semoule (sous-vide)

Curry de légumes à la semoule (sous-vide)

3.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
2 portions

Ingrediënten

  • le zeste d'un citron vert
  • 1650 g d'eau
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de semoule de blé dur
  • 10 g de jus de citron
  • 2 c. à café d'huile de noix de coco
  • 1 c. à café bombée de curry en poudre
  • 50 g de crème de soja "cuisine"
  • 50 g de tofu soyeux
  • 100 g de tofu ferme coupé en dés
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'oignon rouge coupé en morceaux (1 cm)
  • 200 g de carottes coupées en rondelles
  • 200 g de courgette coupée en cubes (1 cm)
  • 2 c. à café de noix de coco râpée pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 314.5 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2096 kJ / 496.5 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 8.5 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...