Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di noci
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cassoulet di fagioli
- 20 g olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio a metà
- 200 g di cipolla a spicchi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di fagioli cannellini secchi (peso da secco), ammollati per 10 ore
- 100 g di fagioli borlotti secchi (peso da secco), ammollati per 10 ore
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di brodo vegetale
- 1 ½ cucchiaino di origano secco
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2638 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 604 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bevanda di soia e sesamo
12hod. 45min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 dk
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40 dk
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 dk
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Crostello
4sa
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 dk
Pasta al forno con seitan e carciofi
1 Std. 10 Min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 Min
Topinambur alla menta sottovuoto
2 Std. 10 Min
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Budino uova e latte al caramello
1 godz. 30 min