Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 267.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1sa
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Torta salata svuotafrigo
2h
Tartufi al cioccolato bianco
50 Min
Crostata salata con fichi
1sa 30 dk
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 dk
Arcobaleno tortillas
30 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Bocconcini di carote e patate
40 dk
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1sa 30 dk