Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 267.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella noci e caffè al Varoma
2óra 30p
Torta al cioccolato al Varoma
2 godz.
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1u. 10min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1 godz. 30 min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45 min
Crackers al pistacchio
30 Min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2 godz.
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2 godz.
Cocktail estivo analcolico
15 Min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 godz. 30 min
Patate gratinate al formaggio
2 godz.