Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 267.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate in padella
1óra
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Costolette di agnello in salsa bernese
4 godz.
Patate duchessa con verdure
1óra 15p
Salmone marinato
2óra 30p
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50min
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Cheesecake al Prosecco
5óra
Gratin di patate con Affettatutto Bimby®
1óra 10p