Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 120 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 uovo
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di porri a fette spesse
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 g di sale
- 30 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di petto di tacchino cotto, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di verdure miste fresche (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di paprika dolce o affumicata
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Eiwitten
- 215.8 g
- Koolhydraten
- 392 g
- Vetten
- 203.9 g
- Verzadigd vet
- 96.7 g
- Vezels
- 26.6 g
- Natrium
- 7605.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane maritato
30 Min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Tartellette Banoffee
1 Std. 30 Min
Tortino di pollo
30 Min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 Std.
Pasticcio di pesce e patate
1 Std. 10 Min
Soufflé di pesce
1 Std.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min