Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 120 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 uovo
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di porri a fette spesse
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 g di sale
- 30 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di petto di tacchino cotto, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di verdure miste fresche (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di paprika dolce o affumicata
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Eiwitten
- 215.8 g
- Koolhydraten
- 392 g
- Vetten
- 203.9 g
- Verzadigd vet
- 96.7 g
- Vezels
- 26.6 g
- Natrium
- 7605.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata morbida con tonno e misticanza
1 godz.
Sformato tricolore
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min
Cheesecake al Prosecco
5hod.
Bougatsa
1 godz.
Pane cicci
4h 30min
Crostata salata multicolore
1 godz.
Sformato di verdure e formaggio
45 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Polpette in salsa spagnola
1 godz.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min