Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
- 85 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), divided
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, vegetable or beef
of 1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 679 mg
Alternatieve recepten
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40 min
Classic Zabaglione
15min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Turkey Taco Meat Filling
Geen beoordelingen
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Berry Dream (TM6)
10min