Parmesan Risotto

Parmesan Risotto

4.7 113 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed (1 cm)
    45 g
  • onion quartered
    85 g
  • unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided
    45 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    285 g
  • dry white wine (optional - If you don't want to use wine)
    60 g
  • water
    700 g
  • stock cube vegetable or beef
    1
    1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 679 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1900 kJ / 454 kcal
Vetten 19 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...