Apparaten en accessoires
Pesto au basilic
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
80 g de parmesan coupé en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail (optioneel)
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
1290.2 kJ /
308 kcal
Vetten
31.7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basiques - Indispensables du placard
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Basiques - Sauces
13 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Ma Cuisine
196 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Ma Cuisine
196 recepten
Spanje
Spanje
Ma Cuisine
196 recepten
Benelux
Benelux
Ma cuisine au quotidien
239 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Ma cuisine au quotidien
196 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Ma cuisine au quotidien
221 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Ma cuisine au quotidien
221 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Tapenade
10min
Guacamole
5min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Caponata sicilienne
55min
Focaccia au romarin
2u. 20min
Gaspacho
12u.
Vittello tonnato
4u. 20min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto au basilic XXL
15min
Pesto classique au basilic
10min
Pesto
5min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1u. 50min