Soupe de courge butternut, curry et amandes

Soupe de courge butternut, curry et amandes

4.4 736 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 blanc de poireau coupé en tronçons (150-200 g)
  • 300 g de chair de courge butternut coupée en morceaux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 30 g d'amandes en poudre
  • 500 g de bouillon de bœuf reconstitué ou de bouillon reconstitué
  • 30 g d'amandes effilées pour la finition
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • brins de persil frais (optioneel) pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 823 kJ / 199 kcal
Vetten 16 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...