
Apparaten en accessoires
Velouté de carotte, lentilles et potiron
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
de carottes coupées en petits tronçons200 g
-
de chair de potiron détaillé en cubes (2 cm)300 g
-
de lentilles corail100 g
-
d'eau750 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de cumin en poudre½ c. à café
-
de crème liquide, 30% m.g. min.15 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Voeding per 1 portion
Calorieën
122 kcal /
513 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
2.3 g
Koolhydraten
16.3 g
Vezels
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Blog & co - Oh la gourmande vol. II
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk