Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre demi-sel
- 800 g de chair de potiron, détaillé en cubes
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 564 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe de panais
35 min
Velouté de butternut et patate douce
35 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Velouté de courgette
25min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Crème de chou-fleur
40min
Crème de carotte
30min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35 min