Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de farine de blé
- 900 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 c. à café bombée de fond de volaille - 12 tranches de pain rassis ou de baguette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Nos soupes qui réchauffent 14 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Tourin à l'ail
25 min
Velouté de champignons
20 min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe de poireau à l'irlandaise
50min
Soupe à l'ail
40min
Velouté de tomate
30min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Soupe à l'oignon
50min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté d'endive
35 Min
Gratinée aux oignons
50min