Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de farine de blé
- 900 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 c. à café bombée de fond de volaille - 12 tranches de pain rassis ou de baguette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 recepten, Frankrijk
-
Best-Of Soupes et Veloutés 12 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Nos soupes qui réchauffent 14 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Potage Saint-Germain
45 Min
Velouté d'endive
35 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté de tomate
30 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté de champignons
20 Min
Soupe à l'oignon
50 Min
Tourin à l'ail
25min
Soupe au lait
20 Min
Gratinée aux oignons
50 Min
Soupe à l'ail
40 Min