Joues de porc sous-vide au vin rouge

Joues de porc sous-vide au vin rouge

4.5 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons rouges coupés en quartiers
  • 120 - 150 g de carottes coupées en rondelles (0.5 cm)
  • 50 - 70 g de branche de céleri coupé en tronçons fins (0.5 cm)
  • 80 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel
  • 4 joues de porc (env. 150 g chacune)
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 2 c. à café de romarin frais
  • 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 89 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 2505 kJ / 598 kcal
Vetten 48 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...