Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Eiwitten
- 292 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 10001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de mûres et d'oignons
6 godz. 50 min
Confiture de tomates vertes
24h
Chutney à la cerise
50 min
Rillettes de pétoncle
50 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2 godz.
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Confiture pomme et citron à la vanille
40 min
Confiture courge-orange
6h