Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Eiwitten
- 292 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 10001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72u.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Bûche de poisson
13h
Bavarois ananas-pamplemousse
3h 45 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Magret de canard séché aux épices
360h
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min