Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Eiwitten
- 292 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 10001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Truffes à la noisette
1ωρ. 10 λεπτ.
Confiture courge-orange
6 Std.
Confiture de tomates et fraises
1 godz. 45 min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4sa 45 dk
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Salade Waldorf sur feuilles d'endive
30min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1 godz. 30 min
Chutney de figues
4h
Christmas puddings
7hod.
Confiture de tomates vertes
24 godz.