Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges et les oranges
- 750 g d'eau
- 250 g d'asperges vertes
- 4 oranges
Les financiers
- 120 g de sucre en poudre
- 80 g de poudre d'amande
- 40 g de farine de blé
- 120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
Le sabayon orange-Cointreau
- 90 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 30 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820.7 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 40.5 mg
Alternatieve recepten
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 godz. 45 min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Œuf mollet aux asperges
1 Std. 20 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Asperges et sabayon à l'estragon
1 Std.
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.