Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges et les oranges
- 750 g d'eau
- 250 g d'asperges vertes
- 4 oranges
Les financiers
- 120 g de sucre en poudre
- 80 g de poudre d'amande
- 40 g de farine de blé
- 120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
Le sabayon orange-Cointreau
- 90 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 30 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820.7 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 40.5 mg
Alternatieve recepten
Chou-fleur vapeur
20 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Asperges sauce à l'orange
55min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Œuf mollet aux asperges
1h 20 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges sauce mousseline
1h
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min