Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 13u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
  • 7 g de sel
  • poivre moulu
  • 80 g d'abricots secs coupés en quatre
  • 60 g de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
  • 1 c. à café bombée de quatre-épices
  • 800 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 3330 kJ / 796 kcal
Vetten 79 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...