Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Soupe de moules au curry
45 Min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1 godz. 50 min
Galette des rois caramel et clémentine
3 Std. 20 Min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3 Std. 30 Min
Pain aux pommes de terre sans gluten
2 godz. 30 min
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Geen beoordelingen
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3 Std.
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40 Min
Yaourt glacé aux fraises
7 Std.
Bar et fenouils caramélisés
1h 15 min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.