Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Soupe de moules au curry
45 min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Geen beoordelingen
Onigiris au saumon, wasabi et shiso
1h
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Geen beoordelingen
Blanquette de veau
1h
Guirlach nougat
Geen beoordelingen
Assaisonnement aux légumes et épices
Geen beoordelingen
Baba au rhum
4h
Huile parfumée
Geen beoordelingen
Pudding de pain aux fruits rouges
Geen beoordelingen
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h