Compatibele versies
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3330 kJ / 796 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 79 g
Alternatieve recepten
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 godz.
Beignets de crevettes et de patates douces
1 godz.
Velouté de champignons et noisettes XXL
40min
Fiadone au citron
3 Std. 50 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Calamars sous-vide
4 godz. 15 min
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
45 min
Pommes en croûte feuilletée
2 godz. 30 min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Riz à la noix de coco (arroz con coco)
35min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 godz. 20 min