Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc

Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
6 portions

Ingrediënten

  • 100 g de fromage blanc nature
  • 100 g de mascarpone
  • 220 g de sucre en poudre
  • 60 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
  • 500 g de rhubarbe coupée en morceaux
  • 100 g de fraises surgelées coupées en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 134 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 1076.7 kJ / 252.2 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 38.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...