Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g Gänseschmalz
of 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
of 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Leberpastete im Glas
4 Std.
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Hühnerleberschnitten
25min
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 Std. 20 Min
Maroni-Soufflés
50 Min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min