Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de quinoa en grano
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en octavos
- 300 g de batata en trozos de 3 cm
- 100 g de chirivías en trozos de 3 cm
- 100 g de nabo en trozos de 3 cm
- 100 g de apio nabo en trozos de 3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 750 g de agua
- 15 g de mostaza de Dijon
- 10 g de tomate concentrado
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Ramen vegano
1 Std.
Guiso de setas y tofu
30min
Lentejas con kale
30min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Chile sin carne
1 Std.
Lentejas y soja con verduras
4u. 50min
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Salsa boloñesa de soja
40min