Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 1 cucchiaino di timo secco
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di lenticchie rosse, secche
- 150 g di patate pelate, a tocchetti (1 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1208.9 kJ / 288.8 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 101.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1j
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Chili di tofu (vegan)
1j
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1j 30 menit
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1j 20 menit
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30 min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Chili (vegan)
40 min