Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 1 cucchiaino di timo secco
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di lenticchie rosse, secche
- 150 g di patate pelate, a tocchetti (1 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1208.9 kJ / 288.8 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 101.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con soba
55min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10 min
Babaganoush
40min
Cavolfiore tikka masala
30min
Insalata di ceci con salsa alle arachidi (vegan)
40min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Lenticchie all'indiana
35min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30min