Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Koriander, Oregano), Blättchen abgezupft, feine Stängel in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 80 g Olivenöl
- 3 - 5 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 rote Paprika (à ca. 150 g)
- 200 - 240 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 60 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 60 - 75 g Tomatenmark
- 150 g Bulgur
- 600 g Wasser, heiß
- 1 reife Avocado
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2215 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 16 g
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Wraps mit Bohnen und Paprika
30min
Linsen-Moussaka
2h 20min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 min
Ratatouille Bowl und Süßkartoffel-Pommes
1 Std.
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10 min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min