![Butternusscreme mit Ofengemüse Butternusscreme mit Ofengemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0a5916bf1872f443c696679d4691f104/Derivates/5c0a6c8e62b66f7342f4a2ec3ff8e8b4a17695d7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g Butternusskürbis, geschält, in Stücken (4 cm)
- 3 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 - 400 g Karotten, in Stücken (4 cm)
- 300 - 400 g Pastinaken, in Stücken (4 cm)
- 10 g Essig
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 400 - 500 g Karfiol, in Stücken (3-4 cm)
- 300 - 400 g Kartoffeln, in Spalten
- 1 Bund frische Kräuter, gemischt z.B. Dille, Petersilie, Basilikum, Thymian
- 40 g Zitronensaft
- 20 g Dijon-Senf
-
30
g Hanföl
of 30 g Leinöl - 20 g Honig
- 60 g Butter
- 250 g Feta, in Würfeln (1 cm), siehe Variation
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2053 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1663 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 Std. 10 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Kabeljau mit Parmesankruste und Lauch-Couscous
50 Min
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1 Std.
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min