Butternusscreme mit Ofengemüse

Butternusscreme mit Ofengemüse

4.6 126 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 20min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Butternusskürbis geschält, in Stücken (4 cm)
    900 g
  • Salz
    3 TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 - 2 TL
  • Karotten in Stücken (4 cm)
    300 - 400 g
  • Pastinaken in Stücken (4 cm)
    300 - 400 g
  • Essig
    10 g
  • Oregano, getrocknet
    1 EL
  • Karfiol in Stücken (3-4 cm)
    400 - 500 g
  • Kartoffeln in Spalten
    300 - 400 g
  • frische Kräuter, gemischt z.B. Dille, Petersilie, Basilikum, Thymian
    1 Bund
  • Zitronensaft
    40 g
  • Dijon-Senf
    20 g
  • Hanföl
    30 g
    30 g Leinöl
  • Honig
    20 g
  • Butter
    60 g
  • Feta in Würfeln (1 cm), siehe Variation
    250 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen (optioneel)
    2 - 3 Prisen
  • Zitronenschale, gerieben (optioneel)
    1 - 2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1663 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 2053 kJ / 491 kcal
Vetten 28 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...