Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)

Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Panela-Käse (mexikanischer Frischkäse), in Stücken
    200 g
    200 g Feta, in Stücken
  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Tomaten in Stücken
    500 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
    2
  • Hähnchenfleisch ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
    1000 g
  • Piloncillo (unraffinierter mexikanischer Zuckerrübenzucker) (siehe Tipp)
    30 g
    30 g brauner Zucker
  • Chipotle-Chili, aus der Dose (siehe Tipp)
    20 - 30 g
    1 Chilischote, frisch, entkernt, fein gehackt
  • Lorbeerblätter getrocknet
    2
  • mexikanische Tostadas
    18
  • Saure Sahne
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 50 g
Calorieën 2417 kJ / 576 kcal
Vetten 26 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...